Welkom op de website van ICT Kleine.


ICT Kleine is een jong dynamisch ICT bedrijf die voornamelijk startende ondernemers en middel kleine ondernemingen helpt om zich te promoten op het  internet, en hun te voorzien van de juiste ICT hard en software.
Vaak weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen, Ik help u daarbij. ICT Kleine bied u complete oplossingen om uw bedrijf te promoten op het internet en te voorzien van de juiste werkplekken en de daarbij behorende hard en software. Ook voor bedrijven die toe zijn aan een nieuwe website of ICT behoeften kan ICT Kleine veel betekenen.  Als ondernemer heeft u uiteraard een boekhoud en facturatie programma nodig. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen van a tot z inclusief systeembeheer op afstand en online back-up mogelijkheden.

ICT Kleine is een eenmansbedrijf wat een aantal voordelen voor u heeft. Zo heeft u geen ingewikkelde helpdesk waar u steeds iemand anders aan de lijn heeft en wikkelt u de diverse zaken met 1 persoon af. Wel zo handig, en wel zo snel. Kijkt u eens rustig rond op de website van ICT Kleine en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Patrick Kleine.